Karin de Graaff
Zuiderlaan 23b
6905AC Zevenaar
info@kiwz.nl
Praktijk geopend: ma t/m do

Bel
Kwaliteit in WelZijn
Praktijk voor volwassenen, kinderen, jongeren, ouders, relaties en het gezin

Ouders   arrow

Heb je het idee dat jouw kind niet goed in zijn of haar vel zit? Is er sprake van gedrags-problematiek? Of iets anders dat jij en/of uw kind wilt veranderen in gedrag of communicatie of beleving? Dan kan Kwaliteit in WelZijn uitkomst bieden.

Voor kinderen kan het moeilijk zijn om over hun angsten, gevoelens en zorgen te praten. Kinderen laten hun problemen eerder zien in gedrag, bijvoorbeeld:

  • faalangstig zijn;
  • vaak boos zijn;
  • veel ruzie hebben;
  • zich terugtrekken;
  • slecht slapen;
  • moeilijk concentreren;
  • of het kan zich uiten in lichamelijke klachten, b.v. buikpijn.

Kwaliteit in WelZijn kan samen met jouw kind nagaan wat de oorzaak is van dit gedrag.

Kwaliteit in WelZijn biedt ook specifieke begeleiding bij kinderen en jongeren met diagnose ADHD of autisme spectrum stoornis. Het begint met het geven van psycho educatie wat houdt ADHD en/of autisme in, maar vooral wat houdt het in voor je kind.
We gaan samen kijken waar je kind tegenaan loopt en wat hem/haar daarbij kan helpen om zijn/haar zelfstandigheid en zelfredzaamheid te vergroten.

Kwaliteit in WelZijn biedt individuele sociale vaardigheidstraining voor kinderen vanaf 8 jaar.

Loop je vast in het contact met je kind, ben je op zoek naar handvatten om het contact met je kind beter te laten verlopen lees meer.

Kwaliteit in WelZijn biedt verder in samenwerking met praktijk De Speelboom een systeem gerichte aanpak bij Zindelijkheidsproblematiek bij (jonge) kinderen.

Voor meer uitleg naar je kind toe kun je samen naar de kinderpagina gaan.