Karin de Graaff
Zuiderlaan 23b
6905AC Zevenaar
info@kiwz.nl
Praktijk geopend: ma t/m do

Bel
Kwaliteit in WelZijn
Praktijk voor volwassenen, kinderen, jongeren, ouders, relaties en het gezin

Individueel   arrow

Zit je niet lekker in  je vel?
Heb je nog steeds last van een vervelende gebeurtenis?
Loop je steeds weer tegen dezelfde belemmeringen aan?
Ervaar je problemen door de diagnose ADHD of autisme spectrum problematiek?
Of hoe jij je probleem ook benoemd…

Kwaliteit in WelZiijn kan uitkomst bieden. Samen gaan we op zoek, waar je tegen aanloopt, hoe je het anders wil, waardoor bepaalde patronen zijn ontstaan, waar staat het voor, welke behoefte zit erachter.

Omdat ik niemand enkel als los individu zie maar een van een geheel, ga ik er vanuit dat als iemand aangeeft bepaalde problemen te ervaren en verandering wil de omgeving hier ook mee te maken heeft en eventueel mee lijdt, mee twijfelt en het soms ook niet weet. Ik zie daarom ook graag dat de omgeving ook betrokken wordt bij het traject zoals het uitnodigen van een partner.

Wil je meer weten bel of mail.

Loop je tegen problemen aan op het werk, heb je last van een burn-out of wil je dit juist voorkomen
Kwaliteit in WelZijn biedt een aanpak bij burn-out en stressklachten gericht op psyche, lichaam en gedrag. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de CSR-methode, die al meer dan 15 jaar wordt toegepast en is gebaseerd op inzichten van de hedendaagse wetenschap.

De methode onderscheidt zich doordat stress wordt bezien vanuit de psychologie én de biologie: de mind-body benadering. Behandeling van stressklachten, gericht op zowel psychisch als lichamelijk functioneren is dan ook een logisch vervolg.

Ook hier werkt Kwaliteit in WelZijn systemisch. Er wordt gekeken of er een belastende privésituatie, een belastende werksituatie en/of een kwetsbare fysieke vitaliteit en/of persoonlijkheid is.

Chronische stress (voortdurende belasting) leidt tot uitputting/ontregeling van fysiologische systemen door langdurige activatie van het stresssysteem. Hierdoor ontstaan allerlei lichamelijke en psychische symptomen, klachten en ziekten.

Stress is een steeds vaker voorkomend verschijnsel. Het voorkomen van stress, dan wel het tijdig signaleren van stress is van groot belang om langdurige uitval en ziekte te voorkomen.

Kwaliteit in WelZijn gaat samen op zoek naar wat je stress geeft en wat je ontspanning geeft. We bekijken samen jouw leefstijl, werksituatie, privésituatie en andere factoren die van belang zijn in jouw dagelijks leven om zo een betere balans te verkrijgen tussen inspanning en ontspanning en dat je op tijd stress aanvoelt en weet hoe te handelen in de toekomst.

Wil je meer weten neem dan contact met mij per mail of telefoon.